Tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin omvat vanzelfsprekend het planten van bomen en struiken en het aanleggen van gazon. Maar bij het aanleggen van een tuin volgens de laatste nieuwe technieken, al dan niet volgens ontwerp, komt heel wat meer kijken. Wat verstaat men onder ‘het aanleggen van een tuin’? Trees & More bvba begeleidt u graag bij dit proces.

Grondwerken

Een mooie tuin begint bij goede grond. Wij nemen eerst en vooral alle grondwerken voor onze rekening. Eventueel kan er een bodemanalyse uitgevoerd worden.

Bomen, struiken en gazon

Eens de grondwerken uitgevoerd zijn kunnen bomen, hagen, struiken en gazon aangelegd worden. Het aanleggen van een gazon kan door middel van zaaien of grasmatten, vlak of landschappelijk. Door gebruik van degelijke drainage en eventuele helling, bezorgen wij u het gazon naar uw wens.

Een felgroen vers aangelegd gazon met 2 nieuw aangeplante boompjes

Terras, Tuinpad en Omboording

Bij het aanleggen van een tuin mag men ook het terras, tuinpad en omboordingen niet vergeten. Deze kunnen uitgevoerd worden in steen of hout. Trees & More bvba is erkend plaatser van Stone & Style. Neem zeker eens een kijkje naar onze Opritten en Terassen

Tuinconstructies

Het plaatsen van tuinconstructies zoals speeltuigen en buitenkeukens hoort er ook bij. Trees & More bvba is erkend verdeler en plaatser van Woodstar Tuinhuizen. Ook het aanleggen van een zwemvijver behoort tot de mogelijkheden.

Aanleggen van leidingen

Indien u ook 's avonds van uw tuin wilt genieten kan de nodige verlichting natuurlijk niet ontbreken. Een maairobot zorgt er voor dat u zorgeloos kan genieten van een perfect gazon. Tijdens het aanleggen van uw tuin voorzien wij hiervoor de nodige leidingen.
Een vers aangelegd gazon krijgt water met behulp van een sproeier

Kortom, Trees & More bvba is de ideale partner voor de perfecte uitvoering van uw droomtuin.


Een graafmachine verwijdert struiken tijdens de aanleg van een tuin